Мисија

Поврзување на студентите од техничките факултети и поддржување на истите во нивниот професионален, академски и личен развој.

Визија

Овозможување на студентите од техничките факултети низ Европа да го достигнат целосниот потенцијал во својот академски, професионален и социјален живот во силна и препознатлива мрежа.

Зошто да ни се придружите?

Интернационални и локални настани

Бидете дел од организациониот одбор или едноставно присуствувајте на меѓународна работилница, размена или мотивациски викенд. Сигурно нема да зажалите за тоа!

Запознавање нови луѓе

Ќе имате шанса да запознаете нови луѓе од цела Европа и да ја истражите нивната култура, традиција и кујна.

Личен развој

Подобрете ги своите вештини и квалитети преку тренинзи и поставете животни цели што ќе ги подобрат вашите шанси за вработување.

Борд 2021/2022

Борис Џотов

Претседател

Ленче Владимирова

Контакт личност

Марко Спасеновски

Координатор за финансии

Невена Кимова

Координатор за човечки ресурси

Марија Штерѓиска

Координатор за односи со јавноста

Борд 2021/2022

„Талентот победува на игри, но тимската работа и интелигенцијата ги освојуваат шампионатите“ 

-Мајкл Џордан

Борис Џотов

Претседател

Ленче Владимирова

Контакт личност

Марко Спасеновски

Координатор за финансии

Невена Кимова

Координатор за човечки ресурси

Марија Штерѓиска

Координатор за односи со јавноста

+
Настани
+
Студенти
+
Партнери
+
Сеќавања

Making memories since 2003

Најнови Вести

Блог